Seksi fi nussimis tarinoita

seksi fi nussimis tarinoita

Siinä oli hyvä väsyneen puolukanpoimijan levähtää. Ilma oli kaunis, vähän hämärä alkoi jo laskea tienoon ylle. Miehen ruumiini oli tuolloin vielä voimaa täynnä ja kaluni oli eroottisesti hyvin vireä ja vahva.

Irmeli sekoitti kahvijauhoja pannuun minun vielä torkkuessa, kun nuotio paikallemme tuli metsämies haulikkoineen ja koirineen. Irmeli kiinnitti ensimmäisenä huomiota tämän metsämiehen suureen, kiiltävään haulikkoon ja pelästyi hieman. Metsämies hymyili ja sanoi ""älä pelkää, pieni rouva, kuppi kahvia maistuisi minullekin.

Metsämies kaivoi taskustaan pullon kirkasta ja esitteli itsensä Mauriksi. Mauri tarjosi pullostaan kierroksen meille kaikille. Nautimme nuotion lämmöstä ja pimenevästä syysillasta. Ja tietysti eväistämme, joita tarjosimme Maurille ja Piki-koiralle. Mauri vastavuoroisesti oli hyvin reilu viinojensa suhteen, joita oli hänen repussaan useampi pullo.

Mauri kertoi asuvansa kaukana kaupungissa ja viettävänsä metsästyslomaa anoppinsa suvun vanhalla kotitilalla, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä. Me kerroimme asuvamme 28 km päässä kirkonkylällä. Aikansa siinä istuttiin ja syksy antoi meille parastaan. Päätimme sitten, että nyt on aika lähteä kotiin, oli jo säkkipimeää.

Mauri sanoi, että älkää nyt hyvät ihmiset juovuksissa lähtekö kirkonkylälle ajamaan. Korttihan siinä lähtee jos poliisit sattuu puhalluttamaan. Hän ehdotti, että mentäisiin hänen anoppinsa suvun vanhalle tilalle. Siellä oli ehkä saunassakin jälkilämpö päällä. Jotenkin tämä Mauri tuntui heti niin mukavalta mieheltä ja humala alkoi toden totta yllättämään, että päätimme ottaa kutsun vastaan. Hienolla paikalla, järven rannalla oli hieno vanhanaikainen maatila, vinssikaivoineen ja rantasaunoineen.

Kaikki oli hienosti entisöity. Mauri kertoi työskennelleensä koko kesän täällä mökillä ja pistäneen paikkoja kuntoon. Paljastui, että Mauri oli ammatiltaan kirvesmies. Irmeli muisti välittömästi monta kohtaa kotonamme, jotka vaatisivat taitavaa kättä. Astuimme sisälle mökkiin joka oli lämmin ja viihtyisä. Mauri lähti saunan lämmitykseen. Sinne meni pieni, alaspäin viettävä polku. Pian Mauri ilmestyikin mökin ovelle iloisesti hymyillen.

Hänen kädessä oli suuri, sykkivä ahven. Mauri kertoi kokeneensa katiskan, joka on pitänyt Maurin kalakannassa tänä kesänä. Siitä lähdettii joukolla saunomaan. Voitte kuvitella mitä sauna reissulla tapahtui. Saunan pukuhuoneessa oli nahkainen sohva, johon Maurin mukaan saa istahtaa vähän märemmälläkin tavaralla.

Jumalan lomittaminen, ainakin minusta tuntui siltä. Ja monet hänen lentävät lauseensa sinkoilivat meidän keskusteluissa.

Enpä tiedä, mitä ukko olisi tuumannut, jos olisi saanut tietää minun porukoiden edessä ilveilystä. Porukan vanhin oli Topi, joka oli minua neljä vuotta vanhempi, iso jämäkkä poika, joka oli musikaalinen ja hyvä imitoimaan. Hänen kanssaan me kävimme usein keskusteluja, hän esitti ansioituneesti isääni niissä tilanteissa ja minä olin oma itseni. Monenlaisia asioita me käsiteltiin: Yleisöllä oli hauskaa, kun me pääsimme oikein vauhtiin. Kerran me päädyimme keskustelemaan tupakanpoltosta ja siinä tilaisuudessa minulta karkasi tieto, että olen jo kuukausia salaa harjoitellut sitä, olihan puheessani tietysti hyvän miehen lisää, tosi asiassa olin muutaman kerran kokeillut ja tiesin, että jos testiin joudun niin pystyn henkeen vetämään ilman köhimistä.

Topi alkoi jylyyttämään isäni äänellä, että hän on asiaa kyllä jo epäillytkin, mutta nyt siitä tehdään loppu ja uhkasi antaa minulle kunnolla piiskaa, tämä onkin sitten tämän vuoden ensimmäinen risutus, hän ilmoitti.

Kaikkia meitä nauratti moinen uhkaus, jopa minua. Jotenkin Topin sanominen pysäytti tilanteen ja asia oli minusta loppuun käsitelty. Mutta kohta joku porukoista sanoi, että minut on piiskattava, koska isänsäkin piiskaa, niin on sinunkin se tehtävä. Ne osasivat kyllä painostaa Topia, epäilivät että sillä ei voimat riitä eikä sillä ole oikein miehen luonnetta, piiskan antaminen vaatii riskin, päättäväisen ja määrätietoisen miehen, löperön on turha sellaiseen ryhtyä.

Sitten ne kertoivat kuinka isä tapaa minua piiskata. Tosin viimeisestä löylytyksestä on jo vuoren verran, mutta en minä sitä niillen sanonut, se oli sen verran nolo juttu. Kävihän se Topi lopulta minuun kiinni ja pyöritti oikein vahvemman oikeudella.

Minä tiesin, että se on riski jätkä, mutta nyt minä sen myös tunsin. Joka ainoa yritykseni estää Topia retuuttamasta minua lopetettiin alkuunsa. Kamppaillukaverini oli tuolloin varmaan vuotias, mutta varmasti riskimpi kuin isäni. Ja lopputuloskin selvisi kohta. Minä makasin housut linkussa Topin polvilla ja veljellinen koura tanssi pakaroillani ja sellianen ihme tapahtui, että kun minua pyllylle mäiskittiin, niin jostain syystä slmistäni alkoi vuotamaan vesi.

Kun Topi nosti minut ylös kaikki näkivät, että jotakin valui poskillani. Topi auttoi minua nostamaan housuni ja veti sitten minut viereensä istumaan ja sanoi: Vajaan kymmenen sekunttia minä melkein uskoin mitä se sanoi ja se lohdutti minua ja torjui sieluani joutumasta hylätyksi yksinäisyyden syövereihin. Olen minä Topin kanssa kahdenkesken monta kertaa puhunut tuon illan tapahtumista ja vieläkin minä olen sitä mieltä, että siinä on koko maakunnan riskein ja fiksuin kaveri.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Meille tuli emäntäni nuoruuden likkakaveri käymään ja juopoteltiin. Kolmekymppiset tytöt meikkailivat ja ottivat pohjia lähteäkseen baareihin ja minä jouduin seuraavana päivänä duuniin, etten päässyt mukaan.

Heiteltiin läppää kolmen kimpasta ja molemmat likat tekivät sylitanssia minulle ja puhuttiin härsekjä, mutta ei sen kummempaa. Taksi tuli ja vei mimmit baanalle ja itse kävin maate. Yöllä taksi toi sitten tyttäret takaisin ja vieraamme meni olohuoneeseen maate, jonne peti oli laitettu. Oma emäntäni tipahti saman tien uneen. Itse lähdin käymään vessassa ja samalla menin tarkastamaan, että vieraallakin on kaikki hyvin.

Heidi ei kuitenkaan nukkunutkaan. Hän tarrasi minua jalasta ja veti viereensä ja olin hyvin hämilläni. Hän oli heittänyt ylävartalonsa paljaaksi ja yön pimeydessäkin suuret nännit eivät jääneet näkymättä. Yritin vielä karata, mutta naisen ote oli kova. Sanoin, ettemme voi mitään sellaista, mutta en kuitenkaan vastustellut, kun Heidi veti käteni kummulleen ja siitä pikkuhousuihin ja lopulta niin märkään pilluunsa, ettei vertaa.

Hän yritti suudella, mutta vetäydyin pois. Omaan sänkyyn mennessäni haistoin kyllä sormiani. Aamupuolella Heidi tuli samaan sänkyyn. Oma naiseni ynähti hyväksyen hänen tulonsa ja taisi siinä olla jotain puhetta, ettei Heidi saa nukutuksi yksin.

Heidi asettui itseeni nähden lusikka-asentoon pikkuhousut yhä jalassaan. Koska olin jo nukkunut täydet unet, niin alkoihan siinä kikkeliin tulla virtaa. Esitin kuitenkin nukkuvani ja mukamas unissani puristelin vieraamme peppua, johon ei tullut vastustusta. Kullini seisoi jo täysillä.

Kieleni hakeutui Heidin korvaan ja Heidin viileä käsi palleihini. Vieraan naisen sormet hyväilivät peppuani ja pallejani tavalla, jolla vakiopanoissa ei ikinä saa. Välillä Heidi kostutti sormiaan märässä pimpissään ja työnsi ne syvälle perääni.

Kiihotuin kovin ja ujutin käteni rehevään takamukseen aina läpimärkään pilluun asti ja sieltä vedin hitaasti kädellä märät sormeni Heidin perseeseen. Heidi korjasi asentoaan niin, että sormeni luistivat sisään.

Kullini oli räjähtämispisteessä ja kiima haisi huoneessa. Vedin housuni pois ja Heidi ohjasi kaluni ensin märkään loveensa, johon vedin muutaman työnnön. Kun kulli oli pilluun asettunut jännitin itseni kaarelle ja Heidi hiljakseen hoiteli rakastelua ja tunsin kiimasta turvonneet häpyhuulet kullissani.

Ääntäkään ei päästetty, vaikka normaalioloissa olisimme kiimasta huutaneet eläineten lailla. Suutelimme välillä kielin ja välillä nuolin Heidin korvaa ja niskaa. Heidin pillu kastui kastumistaan ja itse olin vain paikallani hiljaa kieli vieraan korvassa ja käsi kiinni rinnassa, jota puristin varmaan mustelmille asti, kun teki hyvää. Lopulta vedin pillusta ulos kyrpäni, hieroin pillun nesteitä pepun seuduille ja Heidi ohjasi valmiin kullini kakkoseen koittaen samalla omaa peppuani.

Se vei aivan järjen. Työnsin kivikovan kaluni Heidin runsaaseen takamukseen ja laukesin saman tien. Heidi kääntyi panohommien jälkeen vielä minuun päin ja suutelimme hellästi ja hyväilimme toisiamme. Kaveruuden hinta Tämä tapahtui silloin, kun minä olin teini. Olimme erään tutun muijan kämpillä. Naisia oli viisi ja meitä miehiä neljä.

Itse olin selvinpäin ja sain siitä kuulla myös koko illan. Kukaan ei seurustellut kenenkään kanssa meitä vaan oli joukko tuttuja ja vähemmän tuttuja. Ilta eteni siihen että seksi alkoi kiinnostamaan ja siitä puhuttiin pitkin iltaa. Siinä sitten päätettiin tai ei päätetty vaan tilanne meni siihen että koko joukko alkoi paneskelemaan.

Minä menin kahden naisen kanssa saunaa ja muuta jäivät olohuoneen puolelle. Saunassa pantiin ja tehtiin kaikkea mahdollista ihan mahtava kokemus jo tuo että pääsi saunaan ja suihkuun panemaan kahta hieman humalassa olevaa naista. Saunasta palasimme olohuoneen puolelle jossa oli täysi riita. Kaksi miestä oli jo poistunut ja yksi sai kuulla korvat punaisina haukkumisia. Jätkät olivat ilmeisesti niin humalassa ettei kenelläkään seisonut sen takia.

Naiset haukkuivat miehiä homoiksi joita ei pillu kiinnosta. Tässä vaiheessa alkoi itseä hymyilyttämään tilanne ja olin todella tyytyväinen etten itse ollut perskännissä vaan selvinpäin. Nämä kaksi naista jotka olivat kanssani saunassa alkoivat kehumaan että kyllä täällä seisoo ja että pantu on.

Tässä vaiheessa tämä yksi lerppamunainen jätkä lähtee ovet paukkuen pois kämpiltä ja hieman myöhemmin yksi nainen poistuu myös paikalta sanoen että hänelle riittää ja ettei hän ollut varma oliko tämä alunperinkään hyvä ajatus. Nyt kimpussani oli neljä naista ja suuntasimme takaisin saunaan. Kaikkia neljää naista tuli pantua joka suunnasta ja joka huoneessa.

Aamulla herätessä kainalossa oli vielä kaksi naista. Hymyni oli korvissa ja olin maailman onnellisin mies. Aamupanot vielä kahden naisen kannsa kruunasi koko tapahtuman. Vastaa alkuperäiseen viestiin Elämäni pano Tarina on tosi. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Keskustelu24 · Seksi · Seksinovellit; Tositarinat. Tositarinat. Kerro omista Ainahan se oma seksielämä vähä kulahtaa vu. 5. 2 Haluatko nussia vaimoani?. elokuu Tarina on tosi. Meille tuli emäntäni nuoruuden likkakaveri käymään ja juopoteltiin . Kolmekymppiset tytöt meikkailivat ja ottivat pohjia. Seksi porno tarinat on koottu netin jo osin bittimerestä hävinneiltä palvelimilta. Seksimaa ylläpitää tarinoitanne mielellään ja mikäli sinulla on oma tarina tänne.

Parinvaihto videot kodin ykkönen kaisaniemi

THAI HIERONTA OULU SEKSITREFFIT LAHTI

ILMAISET PORNOLEFFAT HIERONTA ORGASMI

Seksi porno tarinat on koottu netin jo osin bittimerestä hävinneiltä palvelimilta. Seksimaa ylläpitää tarinoitanne mielellään ja mikäli sinulla on oma tarina tänne. sabaudiaculturando.eu - Suomen parhaimmat seksitreffit! Tämä tarina sisältää perheenjäsenten välistä seksiä eli jos et sellaisesta pidä, niin älä Minä nussin äitiäni!. elokuu Tarina on tosi. Meille tuli emäntäni nuoruuden likkakaveri käymään ja juopoteltiin . Kolmekymppiset tytöt meikkailivat ja ottivat pohjia.